ПOДАРОК ПAТНИЧКO OСИГУРУВAЊЕ СО КНИГA OД ИЗДAВAЧКAТA КУЌA СА...
ПOДАРОК пaтничкo oсигурувaње со книгa oд Издaвaчкaтa куќa САКАМ КНИГ...
Повеќе
ПРАВО ЗА УЧЕСТВО ВО ДОБИВКА
Кроациа Осигурување – Живот а.д. Скопје продолжува со успешното работење, а...
Повеќе
НАЈРЕДОВЕН ПЛАЌАЧ ЗА НОЕМВРИ 2015 ГОДИНА
По повод меѓународниот ден на осигурувањето, 1 ноември, Кроациа Осигурување...
Повеќе
Одбележување на Денот на осигурувањето 1 ноември
Агенцијата за супервизија на осигурување, по повод одбележување на Денот на...
Повеќе
По повод денот на осигурувањето Кроациа со награда за плаќач...
По повод меѓународниот ден на осигурувањето (1 ноември) Кроациа Осигурување...
Повеќе
ПОДАРОК ТАБЛЕТ ЗА ВАШАТА ВИСТИНСКА ЖИВОТНА ОДЛУКА!
Веќе подолго време размислувате да склучите животно осигурување за себе и с...
Повеќе

СТАНЕТЕ НАШ ЗАСТАПНИК

За сите заинтересирани Магма нуди можност за деловна соработка. Доколку сте професионалец кој сака развој на својата кариера или сте ентузијаст кој открива нови можности за заработка започнете токму од ова место.

ЗАКАЖЕТЕ ПРЕЗЕНТАЦИЈА

Контактирајте нѐ и закажете презентација за било кој производ од областа на осигурувањето кој што е предмет на Ваш интерес.